cor de graag

Spreker, Event Host, Auteur

THEMA VOOR 2023

ONDERNEMERS ZIJN NET MENSEN

Keynote

Ervaar de kracht van een Inspiratie Talk (Keynote) voor uw TEAM ! Staan uw inzichten voor de komende 30 jaar in de parkeerstand of staat u open voor een ander geluid ? Klik op meer info en  laat u verrassen.

Event Host

Een goede Event Host is als een goede dirigent. Een goede dirigent is een onzichtbare dirigent. Mensen komen naar het concert voor de muziek en niet voor de dirigent. Klik op meer info en laat u verrassen.

Wat neemt uw TEAM mee?

U bepaalt het succes van de INSPIRATIE TALK. Ik ben de schaduw spits die een geweldige voorzet geef. Het management van uw bedrijf staat in de spits en moet de bal in het doel schieten. Kortom u heeft de regie over wat ik los maak bij uw team. Ik geef mijn visie en deel mijn ervaring waar u uw voordeel mee kan doen. De mate waarin u als bedrijf wat doet met mijn INSPIRATIE TALK bepaalt mijn succes en uw resultaat.

 
U kijkt in de spiegel en ziet!

Mensen kijken vaak alleen ’s ochtends in de spiegel om te checken of hun haar of make-up goed zit. Tijdens een inspiratie talk laat ik u in de spiegel kijken van wie u bent als persoon, als medewerker en als manager. Veel mensen denken zichzelf te kennen tot ze geprikkeld worden om anders naar zichzelf te kijken.

Challengen van bestaande inzichten

Veel mensen lijden aan concern denken. We zijn zo geconditioneerd om te denken volgens de denkkaders van het bedrijf en de bestaande inzichten van de branche die gevoed worden door diezelfde branche. Ik challenge u om buiten de kaders te denken en wie weet worden uw inzichten vernieuwd of herijkt.

Plenair ontspannen met een serieuze knipoog

Een serieus congres, seminar of ander dag event kan vaak wel wat lucht gebruiken. Iedereen kent de uitspraak “de boog kan niet altijd gespannen zijn’’. Ik zorg voor een Inspiratie Talk in de vorm van een energizer zodat het brein weer ontspannen is en klaar is voor de volgende serie sprekers.

WIE IS COR?

Ik kan me voorstellen dat u iets meer over mij wil weten voor u me gaat inhuren voor een inspiratie talk of als dagvoorzitter. Laat ik beginnen bij het begin. Ik ben een vrijdenker met 25 jaar ervaring in het MKB en Large Enterprise segment die er van houdt om lekker buiten de lijntjes te kleuren. Het gebied buiten de lijntjes is veel groter dan het gebied binnen de kaders en daarom bijzonder interessant. Het is niet zo dat ik bewust binnen of buiten de lijnen loop want voor mij bestaan deze lijnen niet. Als ze al voor mij bestaan, dan zijn het stippellijnen. Respect en fatsoen (normen en waarden) zijn de enige twee lijnen die voor mij heilig zijn. Door de vrije rol die ik voor mezelf creëer, bestrijk ik een groter gebied en zie ik dingen die voor anderen verborgen blijven. In mijn Inspiratie Talk, “Succes Blokkers Weg Ermee” neem ik u mee in een prachtige wandeling buiten de kaders.

Soms stel ik me ook voor als een hoogopgeleid geciviliseerd schoffie met visie en ballen. Mijn kracht zit in de combinatie van deze woorden want als goed opgeleide fitte vijftiger met een frisse vrijdenk mindset weet ik wat er te koop is in deze wereld. Voor ik mijn eigen bedrijf begon, heb ik zo’n 25 jaar in diverse sales, management en consultancy rollen rondgelopen bij verschillende IT bedrijven in Nederland. Ik heb niet alleen gezien wat er goed gaat maar vooral waar zowel MKB bedrijven als corporate organisaties dagelijks tegen aan lopen.

Waar ik mijn bed voor uit kom, is anderen inspireren en leren dat het erg nuttig kan zijn om eens vanuit een andere invalshoek of vanuit een ander denkkader naar actuele thema’s te kijken waardoor u als persoon en als werknemer uw beeld kan verrijken of herijken.

Laat u inspireren door mijn nieuwe boek ”Ondernemers zijn net mensen”.

 

Voor het 548 pagina’s tellende boek heb ik vijftig inspirerende ondernemers geïnterviewd. Het zijn vijftig bio interviews van ondernemers uit de meest uiteenlopende branches. In het boek staat o.a het verhaal van Vreneli StadelmaierArko van Brakel, Souad El MarkhousMaurits GroenZeynep Dag. Met het boek wil ik ondernemers inspireren om kruisbestuiving in business te omarmen. Ondernemers kunnen leren van elkaars struggles, fuck-ups en successen. Verder wil ik de ondernemende mensen in loondienst, die diep in hun hart voelen dat ze ondernemer zijn, prikkelen om de stap naar het ondernemerschap te zetten. Dit boek maakt duidelijk dat je geen universitaire studie of rijke familie nodig hebt om te starten. Ook hoef je niet uit een ondernemersfamilie te komen. Kortom een interessante verzameling mensen die zich kwetsbaar op durft te stellen om hun verhaal met u te delen (hardcover uitvoering).

 


Het boek is te koop op deze website, bij
onderstaande partijen
en bij de boekw
inkel bij u in de straat.

Recente blog artikelen

Durf jij te kiezen? – deel 2

Durf jij te kiezen? – deel 2

In deel één sloot ik af met het verhaal dat jouw leven het boek is waarvan jij de auteur bent. Jij bepaalt welke personages je toelaat in dit boek. In deel 2 ga ik veder in op het thema “keuzes’’. Je kan altijd deel 1 nog even...

Lees meer
Durf jij te kiezen? – deel 1

Durf jij te kiezen? – deel 1

Durf jij te kiezen? Wanneer heb je voor het laatst een keuze gemaakt die voor jou echt het verschil heeft gemaakt? We willen heel graag het verschil maken, tenminste dat hoop ik natuurlijk. Maar durven we voor onszelf ook het...

Lees meer
Iedereen is een influencer

Iedereen is een influencer

Ik weet niet wat voor gevoel jij hebt bij het woord influencer maar voor mij is het een enorm jeukwoord. Het woord werkt ook een beetje op mijn lachspieren. Als je in Nederland maar genoeg volgers hebt op je Instagram profiel of...

Lees meer