Inspiratie Talk – Keynote

Eerst de VOET van de REM en dan GAS geven.
Ik geef u inzicht in sustainable groei met een smile zodat u
gas kunt geven op uw succes gaspedaal.

NUT Inspiratie Talk

We zijn zo `druk-druk-druk’. Maar kun je stellen dat DRUK = productief? We rennen vaak van meeting naar meeting. Want druk zijn, is toch stoer en interessant? Het is zo jammer dat veel slimme mensen zo hard werken in plaats van SLIM te werken.  Kwaliteit boven kwantiteit zeggen wij altijd. We zijn zo druk met doen, dat we vergeten te zijn. Laten we ons brein eens lekker los schudden, nieuwe energie geven. Even lekker weggetrokken worden van uw dagelijkse taken en gedoe.

Top ondernemers en top medewerkers staan altijd open voor nieuwe inzichten, feedback of simpelweg een energie of inspiratie boost. Zullen wij samen met één van de thema’s aan de slag gaan of heeft u een ander thema in gedachten?

 

Sustainable groei met een smile

–  5 belangrijke groei  & inspiratie factoren  –

Business is about details, people en trust

Zonder deze 3 pijlers geen sustainable groei met een smile.

Stap in de driver seat van uw leven & uw succes

Focus op uw eigen kracht & creativiteit en laat u niets aanleunen.

Happy people make better business

Maak gebruik van het menselijk kapitaal en uw business gaat zwingen.

Zonder zuurstof geen groei in business.

Veel processen & procedures betekent weinig zuurstof in uw bedrijf.
Bent u succesvol dankzij of ondanks de processen & procedures?

Stop met consolideren en ga innoveren

Ondernemen is jezelf iedere dag opnieuw uit willen vinden.

Mijn aanpak

Het is bekend dat een boodschap alleen goed zal landen als publiek en spreker op dezelfde frequentie zitten en uiteindelijk gaat het om de toon van de muziek die het verschil maakt. Het is voor mij dus belangrijk om een goed beeld te krijgen bij de cultuur van uw organisatie en de daarbij behorende gevoeligheden.

Als u mij inhuurt, zal ik geen concessies doen met betrekking tot mijn boodschap. Echter, het is mijn taak om af en toe het randje aan te tikken zonder over het randje te schieten met als doel uw medewerkers uit hun comfort zone te halen waardoor ze gestimuleerd worden om zich open te stellen voor nieuwe inzichten.

Mijn aanpak is erop gericht om uw team wakker te schudden, te inspireren en te motiveren met het uiteindelijke doel hun inzicht op het door uw gekozen thema te verruimen of te herijken. Mijn manier van verbinden is los als het kan en streng als het moet en altijd met een serieuze en charmante knipoog.