WIE IS COR?

Als ondernemend mens, creatieve vrijdenker en zeker als spreker, houd ik ervan om lekker buiten de lijntjes te kleuren. Het gebied buiten de lijntjes is veel groter dan het gebied binnen de kaders en daarom bijzonder interessant. Het is niet zo dat ik bewust binnen of buiten de lijnen loop want voor mij bestaan deze lijnen niet. Als ze al voor mij bestaan, dan zijn het stippellijnen. Respect en fatsoen zijn twee lijnen die voor mij heilig zijn. Door de vrije rol die ik voor mezelf creëer, bestrijk ik een groter gebied en zie ik dingen die voor anderen verborgen blijven.

Soms stel ik me ook voor als een hoogopgeleid geciviliseerd schoffie met visie en ballen. Mijn kracht zit in de combinatie van deze woorden want als goed opgeleide fitte vijftiger met een frisse vrijdenk mindset weet ik wat er te koop is in deze wereld. Voor ik mijn eigen bedrijf begon, heb ik zo’n 25 jaar in diverse sales, management en consultancy rollen rondgelopen bij bedrijven in Nederland. Ik heb niet alleen gezien wat er goed gaat maar vooral waar werknemers, business owners en directies dagelijks tegen aan lopen bij het realiseren van hun groeiambities. Waar ik mijn bed voor uit kom, is anderen inspireren en leren dat het erg nuttig kan zijn om eens vanuit een andere invalshoek of vanuit een ander denkkader naar actuele thema’s te kijken waardoor jij als business owner, directielid en als werknemer jouw beeld op groei kan verrijken of herijken.

ONDERNEMERS OVER COR

Cor is energiek, vindingrijk en grappig. No nonsense, neus op de feiten en altijd onderweg om te zien hoe het nou buiten die gebaande paden is. Hij heeft een analytische kijk op jouw business en heeft de gave om zich in te leven in veel verschillende takken van sport. Cor heeft mij geïnterviewd voor zijn boek “ondernemers zijn net mensen” en daar wist hij op humoristische wijze telkens originele vragen te stellen die je als ondernemer aan het denken zetten over jezelf, je business, de manier waarop je de boel runt en uiteraard het onderscheidend vermogen waardoor juist jij geselecteerd was voor een plek in het boek over 50 kleurrijke ondernemers.

Rob Schalker

CEO, A Fish Named Fred

Een wervelwind aan energie. Dit was al zo tijdens ons eerste app contact en via Zoom werd het me helemaal duidelijk. Een bijzonder energieke enthousiaste en bovenal belangstellende man heb ik hier op mijn scherm. Na anderhalf uur praten hadden we moeite de ‘end meeting’ knop in te drukken. Cor heeft een hele warme belangstelling voor jou als persoon en jouw business. Nieuwsgierig naar waar je vandaan komt, wat je drijft en maakt en waar je naar verlangt. Als ondernemer én mens, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Feilloos weet hij te je te prikkelen met vragen en inzichten. Vanachter die grote bril schuilt een scherpe blik. De kuif en ondeugende blik stralen jouw levenslust en plezier uit. Mooiste gevoel wat hij mij bracht is dat je mij de wereld gunt aan geluk, klanten en een prachtig bedrijf. Als dynamisch duo kijk ik uit naar onze eerste optredens.

Martine Witteveen

Auteur & Business Owner, Martine Witteveen

Sparren met ondernemers verrijkt je business-blik. Dat was wat ik nodig had bij de rebranding van mijn bedrijf Marcella.nl. Voor een duidelijke focus en meer structuur. Daar heb ik Cor voor ingeschakeld. Waardevolle inspiratie, een stapje terug en vol vooruit, dat is wat het me heeft opgeleverd. Rust als uitgangspunt voor beweging, zo zie ik het als human branding choreograaf. Met de input van Cor heb ik mezelf weer opnieuw extra op de kaart gezet! Mijn motto is helder: ”To dance is to be out of yourself. Lager, more beautiful, more powerful.”

Marcella Andringa

Founder, Marcella

Je leert het leven te leven door te leven.