WEBINAR

WIJ GAAN 60 MINUTEN ONDERNEMEN MET

Mariska Komproe & Anoesjka Imambaks

Donderdag 16 november van 16.00 – 17.00 uur

Onderwerp

Het webinar gaat over dat wat ondernemers bezig houdt. Wilma en Vréneli zijn door de wol geverfde ondernemers die weten waar Abraham de spreekwoordelijke mosterd haalt. Aan de hand van vier stellingen ga ik in gesprek met deze twee inspirerende ondernemers en boeiende persoonlijkheden. Zij snappen als geen ander dat het in business gaat om verbinden en kruisbestuiving. Natuurlijk wil u net als ik weten wat deze ondernemers bezig houdt of waar ze misschien van wakker liggen. Bestaat hun business uit een roze glijbaan of een militaire stormbaan? Wie weet krijg je hier een antwoord op.

Mariska Komproe webinarinspiredbycor.nl

Over Mariska Komproe

Directeur & Eigenaar – TalentCoach

Mariska Komproe heb ik mogen ervaren als een slimme, recalcitrante, gepassioneerde en maatschappelijk betrokken ondernemer, die heerlijk puur en direct is. Het is niet voor niets dat zij door haar netwerk werd gevraagd om mee doen aan het groeiprogramma van het Oranje Fonds: dat vond haar daar een geschikte kandidaat voor. Als je bij dit Fonds door de ballotage komt, dan heb je serieuze potentie. Mariska heeft een enorme sociale drijfveer. Vroeger op school kwam ze al op voor kinderen met wie het niet zo goed ging of die een beetje gepest werden. Nu is Mariska een bijzondere vrouw met een bijzondere misssie in haar leven, die stevig met haar pootjes in de Amsterdamse klei staat.

 

Anoesjka Imambak sinspiredbycor.nl

Over Anoesjka Imambaks

Executive Director – Venture Café Rotterdam

Naast executive director van het Venture Café Rotterdam is Anoesjka Imambaks eigenaar en oprichter van Maid at Home. Tijdens haar studietijd wilde zij de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland worden. Hoewel ze jaren als beleidsmedewerker gewerkt heeft in dienst van de Tweede Kamer, is ze uiteindelijk toch een andere kant op gegaan. Deze inspirerende powervrouw combineert haar functie van directeur in loondienst met het verder uitbouwen van haar bedrijf. In haar optiek hoef je niet per se ondernemer te zijn en kan iedereen met een ondernemende houding de wereld veranderen. Als ondernemend mens met een innovatieve mindset spreekt zij liever over ‘innovator’. De veelzijdige visionair Anoesjka heeft voor de maatschappelijke betrokkenheid met haar bedrijf Maid at Home in 2016 de aanmoedigingsprijs gekregen van de organisatie Etnische Zakenvrouwen Nederland. 

Laat je 60 minuten inspireren door deze kleurrijke ondernemers.
Na registratie bieden we je de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen voor deze ondernemende mensen

Laat je inspireren door mijn nieuwe boek

‘Ondernemers zijn net mensen’