WEBINAR

WIJ GAAN 60 MINUTEN ONDERNEMEN MET

Mieke Boogert, Ariën Kingma & Wanda Vendrig

Dinsdag 22 juni van 16.00 – 17.00 uur

Onderwerp

Het webinar gaat over dat wat ondernemers bezig houdt. Mieke, Ariën en Wanda zijn door de wol geverfde ondernemers die weten waar Abraham de spreekwoordelijk mosterd haalt. Aan de hand van vier stellingen ga ik in gesprek met deze twee inspirerende ondernemers en boeiende persoonlijkheden. Zij snappen als geen ander dat het in business gaat om verbinden en kruisbestuiving. Natuurlijk wil u net als ik weten wat deze ondernemers bezig houdt of waar ze misschien van wakker liggen. Bestaat hun business uit een roze glijbaan of een militaire stormbaan? Wie weet krijg je hier een antwoord op.

Mieke Boogerten Arien Kingma webinarinspiredbycor.nl

Over Mieke Boogert & Ariën Kingma

Eigenaren & Oprichters – Tweekracht

Het is bijna onmogelijk om het ondernemersstel Mieke Boogert en Ariën Kingma van TweeKracht kort te introduceren.

Mieke omschrijft haar leven dan ook als een stripboek vol uitdagingen. Deze vrouw heeft zes jaar met bloed zweet en tranen gewerkt aan het kraken van de ‘code’ van menselijk geluk. Ze werkt hier samen met Ariën met hart en ziel aan om dit te laten groeien en te verspreiden. Dit is waar ze samen echt energie van krijgen omdat ze er beiden in geloven dat ze zo de wereld beter kunnen maken. Ze zijn al jaren ook buiten Nederland succesvol en veroveren de wereld met hun concept.

Wanda Vendrig webinarinspiredbycor.nl

Over Wanda Vendrig

Oprichter & Directeur – Succesvol Scheiden Nederland

Wanda Vendrig is, naast oprichter en eigenaar van het bedrijf Succesvol Scheiden Nederland en auteur van het boek “Het geheim van een succesvolle scheiding”, vooral ook conceptontwikkelaar, coach, trainer en levensgenieter. Voor ze Succesvol Scheiden Nederland begon, was ze al jaren actief als ondernemer, maar toen ze startte met dit bedrijf werd ze door een aantal journalisten afgemaakt omdat ze scheiden leuk zou maken. Met haar reactie – “Ja, nou en?” – zette ze die journalisten heerlijk op hun plaats. Wanda is een geweldige, eigenwijze en inspirerende vrouw, die lekker schaamteloos vrouw durft te zijn in een wereld waar veel vrouwen in business het gedrag van hun mannelijke concullega’s kopiëren om succesvol te kunnen zijn.

Laat je 60 minuten inspireren door deze kleurrijke ondernemers.

Na registratie bieden we je de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen voor deze ondernemende mensen

Laat je inspireren door mijn nieuwe boek

‘Ondernemers zijn net mensen’