WEBINAR

WIJ GAAN 60 MINUTEN ONDERNEMEN MET

Petra Iuliano & Astrid Mast

Dinsdag 5 oktober van 16.00 – 17.00 uur

Onderwerp

Het webinar gaat over dat wat ondernemers bezig houdt. Petra en Astrid zijn door de wol geverfde ondernemers die weten waar Abraham de spreekwoordelijk mosterd haalt. Aan de hand van vier stellingen ga ik in gesprek met deze twee inspirerende ondernemers en boeiende persoonlijkheden. Zij snappen als geen ander dat het in business gaat om verbinden en kruisbestuiving. Natuurlijk wil u net als ik weten wat deze ondernemers bezig houdt of waar ze misschien van wakker liggen. Bestaat hun business uit een roze glijbaan of een militaire stormbaan? Wie weet krijg je hier een antwoord op.

Petra Iuliano webinarinspiredbycor.nl

Over Petra Iuliano

Directeur & Eigenaar – The Network Of Purpose

Petra Iuliano, eigenaar van The Network Of Purpose, is een vrouw met een bijzonder verhaal. Als je met haar in gesprek gaat, dan ontdek je het Italiaanse temperament en de passie in deze ogenschijnlijk rustige vrouw.

Zij zou het als schandalig ervaren als zij een paar maanden niets met haar talenten zou doen. Een belangrijke quote van haar is dan ook: “You have to stay hungry, ook al ga je miljoenen verdienen.” Petra is een marketingspecialist die vanuit de corporate wereld is gaan ondernemen en ondertussen heeft deze nummer 1-verdienmodellenexpert voor ondernemers vijf inkomstenstromen. Maar toen ze uit de corporate wereld stapte, moest ze eerst wel even serieus detoxen.

Astrid Mast webinar 60 minuten ondernemen met www.inspiredbycor.nl

Over Astrid Mast

Directeur & Eigenaar –  Succes Trek Je Aan

Hoewel Astrid Mast heeft moeten knokken voor haar zichtbaarheid, is ze nu al
jaren bijzonder zichtbaar en begeleidt ze vrouwelijke ondernemers met haar bedrijf Succes Trek je Aan, zodat zij de juiste versie van zichzelf kunnen en durven laten zien. Deze vrouw trad als 13-jarig meisje op zomerkamp van de scouting als een ondernemer op, zonder zelf te beseffen dat ze aan het ondernemen was. In haar tweede baan in loondienst, tijdens een zeiltocht met haar huidige man, besloot ze de navelstreng door te knippen en te gaan ondernemen. Ondertussen is deze succesvolle business coach een begrip en werkt ze onder andere samen met de bekende kledingontwerper Mart Visser. 

Laat je 60 minuten inspireren door deze kleurrijke ondernemers.
Na registratie bieden we je de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen voor deze ondernemende mensen

Laat je inspireren door mijn nieuwe boek

‘Ondernemers zijn net mensen’