WEBINAR

WIJ GAAN 60 MINUTEN ONDERNEMEN MET

Eric Houtman & Miriam Notten

Dinsdag 25 mei van 16.00 – 17.00 uur

Onderwerp

Het webinar gaat over dat wat ondernemers bezig houdt. Eric en Miriam zijn door de wol geverfde ondernemers die weten waar Abraham de spreekwoordelijke mosterd haalt. Aan de hand van vier stellingen ga ik in gesprek met deze twee inspirerende ondernemers en boeiende persoonlijkheden. Zij snappen als geen ander dat het in business gaat om verbinden en kruisbestuiving. Natuurlijk wil u net als ik weten wat deze ondernemers bezig houdt of waar ze misschien van wakker liggen. Bestaat hun business uit een roze glijbaan of een militaire stormbaan? Wie weet krijg je hier een antwoord op.

Eric Houtman webinarinspiredbycor.nl

Over Eric Houtman

Oprichter – InterGarant Groep

Hoe heb ik deze boeiende man leren kennen? De interessantste ontmoetingen ontstaan als je naar de garderobe loopt na een netwerkevent of in de trein terug naar huis na een beursbezoek. Zo ook deze keer. Na een boekpresentatie raakte ik in gesprek met Eric Houtman. Eric is oprichter en directeur van InterGarant Groep, een adviesbureau voor de fysieke leefomgeving. Deze boeiende man en vrije geest is opgegroeid in een omgeving waarin ooms, opa en grootvader slagers waren maar hij heeft zelf nooit de ambitie gehad om slager te worden. Er wordt vaak gesproken over een “growth mindset” en een “fixed mindset”, maar Eric heeft een innovatiemindset.

Miriam Notten webinarinspiredbycor.nl

Over Miriam Notten

Managing Consultant – La Red

Het was een feest om Miriam Notten, oprichter en eigenaar van La Red, te mogen ontmoeten. Deze netwerkgoeroe van Nederland valt direct op door haar relaxte uitstraling en haar geweldige, kleurrijke cowboylaarzen.

Ik dacht dat ík al een hoger niveau van netwerken hanteerde, maar Miriam is de eerste persoon die me echt de essentie van netwerken en netwerkend werken duidelijk maakte. Deze vrouw, die in het verleden beslissingen nam via checklistjes, heeft op een gegeven moment het roer finaal omgegooid. Inmiddels is ze al jaren zeer succesvol met haar bedrijf La Red. Als er één vrouw en ondernemer is die weet waar Abraham de mosterd haalt dan is dat Miriam..

Laat je 60 minuten inspireren door deze kleurrijke ondernemers. Na registratie bieden we je de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen voor deze ondernemende mensen

Laat je inspireren door mijn nieuwe boek

‘Ondernemers zijn net mensen’