WEBINAR

WIJ GAAN 60 MINUTEN ONDERNEMEN MET

Wilma Broeseliske  & Mounia Houari

Dinsdag 31 augustus van 16.00 – 17.00 uur

Onderwerp

Het webinar gaat over dat wat ondernemers bezig houdt. Wilma en Mounia zijn door de wol geverfde ondernemers die weten waar Abraham de spreekwoordelijke mosterd haalt. Aan de hand van vier stellingen ga ik in gesprek met deze twee inspirerende ondernemers en boeiende persoonlijkheden. Zij snappen als geen ander dat het in business gaat om verbinden en kruisbestuiving. Natuurlijk wil u net als ik weten wat deze ondernemers bezig houdt of waar ze misschien van wakker liggen. Bestaat hun business uit een roze glijbaan of een militaire stormbaan? Wie weet krijg je hier een antwoord op.

Wilma Broeseliske interview ondernemers zijn net mensen

Over Wilma Broeseliske

Directeur & Eigenaar – Faith in Company

Wilma Broeseliske was van jongs af aan al zeer ondernemend, nieuwsgierig en leergierig. Voor zij de sprong maakte naar het ondernemen, heeft ze eerst in het onderwijs gewerkt en een aantal functies vervuld bij de Rabobank. In haar optiek kun je ook in loondienst ondernemend zijn. Hoewel ze diep van binnen de ondernemende mens aan de deur hoorde kloppen, durfde ze in eerste instantie gewoonweg de sprong niet te maken. Denk daarbij aan de gouden ketting en de zekerheden van loondienst. In 2011 heeft ze na heel wat jaren in loondienst toch besloten de stap naar het ondernemerschap te wagen. Inmiddels is ze nu al bijna tien jaar in business met haar bedrijf Faith in Company.

Mounia Houari interview ondernemers zijn net mensen

Over Mounia Houari

Oprichter  & Eigenaar – groei-IT

De power vrouw Mounia Houari was als tiener al een zeer ondernemende vrouw. Als meisje van 15 had zij drie banen. Niet uit luxe maar simpelweg om er voor te zorgen dat de verzekeringen betaald werden en dat er eten op tafel stond. Opgeven komt dan ook niet voor in haar woordenboek. Ze nam en neemt haar verantwoordelijkheid en pakte de regie over haar toekomst.

Op relatief jonge leeftijd heeft ze al veel bereikt. Op haar 30e was ze HR directeur van een IT bedrijf en nu is ze alweer bijna 2 jaar oprichter en directeur van groeiIT. Met dit bedrijf helpt zij bedrijven met het vinden & binden van IT talent. Mounia is ondernemer, vlogger, blogger, trainer, moeder en public speaker.

Laat je 60 minuten inspireren door deze kleurrijke ondernemers. Na registratie bieden we je de mogelijkheid om vooraf vragen in te dienen voor deze ondernemende mensen

Laat je inspireren door mijn nieuwe boek

‘Ondernemers zijn net mensen’