6 GRATIS WEBINARS

60 MINUTEN KRUISBESTUIVING – TUSSEN ONDERNEMERS

Dit jaar organiseer ik een zes webinars met de titel ’60 minuten ondernemen met …..’ Ik ga in gesprek met twee inspirerende ondernemers die ik heb geïnterviewd voor mijn boek ‘’Ondernemers zijn net mensen”. Bij ieder webinar gaat het om ondernemers die elkaar niet persoonlijk kennen en actief zijn in verschillende branches. Aan de hand van 4 stellingen gaan we met deze toppers de diepte in. Als u ons uit weet te dagen met een interessante vraag dan kunnen we u vragen deze toe te lichten in het panel (u komt dan net als de panelleden in beeld).

Eric Houtman & Miriam Notten LIVE

25 mei van 16.00 – 17.00 uur
webinar 60-minuten-ondernemen met eric-houtman-en-miriam-notten - Inspiredbycor.nl

Eric Houtman is oprichter en directeur van InterGarant Groep, een adviesbureau voor de fysieke leefomgeving. Er wordt vaak gesproken over een ‘growth mindset’ en een ‘fixed mindset’, maar deze man heeft een innovatiemindset. Miriam Notten is oprichter en eigenaar van La Red. Miriam, de  netwerkgoeroe van Nederland, laat haar klanten de essentie zien van netwerken en netwerkend werken.

Mieke Boogert, Ariën Kingma & Wanda Vendrig LIVE

22 juni van 16.00 – 17.00 uur
webinar 60 minuten ondernemen met mieke-boogert ariën-kingma-en-wanda-vendrig - inspiredbycor.nl

Het is bijna onmogelijk om het ondernemersstel Mieke Boogert en Ariën Kingma van TweeKracht kort te introduceren. Deze vrouw heeft zes jaar met bloed zweet en tranen gewerkt aan het kraken van de ‘code’ van menselijk geluk. Ze werkt er samen met haar privé partner en zakenpartner Ariën met hart en ziel aan om dit te laten groeien en te verspreiden. Wanda Vendrig is, naast oprichter en eigenaar van het bedrijf Succesvol Scheiden Nederland en auteur van het boek “Het geheim van een succesvolle scheiding”, vooral ook conceptontwikkelaar, coach, trainer en levensgenieter.

Wilma Broeseliske & Vréneli Stadelmaier LIVE

31 augustus van 16.00 – 17.00 uur
webinar 60 minuten ondernemen met wilma-broeseliske-en-vreneli-stadelmaier - inspiredbycor.nl

Wilma Broeseliske, directeur & Eigenaar – Faith in Company, was van jongs af aan al zeer ondernemend, nieuwsgierig en leergierig. In 2011 heeft ze na heel wat jaren in loondienst toch besloten de stap naar het ondernemerschap te wagen. Inmiddels is ze nu al tien jaar in business met haar bedrijf Faith in Company. “Never a dull moment” met Vréneli Stadelmaier, de oprichter en eigenaar van het bedrijf SheConsult. Zij is de feministe 3.0 die het randje durft op te zoeken en erop durft te lopen. Vréneli is business coach, public speaker en auteur van de boeken “F*ck die onzekerheid” en “Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”.

Petra Iuliano & Judith Littel LIVE

28 september van 16.00 – 17.00 uur
webinar-60-minuten-ondernemen-met-petra-iuliano-en-judith-littel - inspiredbycor.nl

Petra Iuliano, eigenaar van The Network Of Purpose, is een vrouw met een bijzonder verhaal. Als je met haar in gesprek gaat, dan ontdek je het Italiaanse temperament en de passie in deze ogenschijnlijk rustige vrouw. Er zijn heel veel vrouwen die de powervrouw in zich hebben, alleen laten niet alle vrouwen hun power zien vanuit hun vrouw-zijn. Judith Littel, eigenaar & managing director van het IT bedrijf Promax, is echter een supervrouwelijke powervrouw met passie.

Marika Komproe & Anoesjka Imambaks LIVE

28 oktober van 16.00 – 17.00 uur
webinar 60 minuten ondernemen met mariska-komproe-en-anoesjka imambaks - inspiredbycor.nl

Mariska Komproe, opdreichter en eigenaar van het bedrijf TalentCoach heb ik mogen leren kennen als een slimme, recalcitrante, gepassioneerde en maatschappelijk betrokken ondernemer, die heerlijk puur en direct is. Naast executive director van het Venture Café Rotterdam is Anoesjka Imambaks eigenaar en oprichter van Maid at Home. Met dit bedrijf heeft ze in 2016 de aanmoedigingsprijs gekregen van de organisatie Etnische Zakenvrouwen Nederland